Annons:

Sök

Annons:

Vera femmålsskytt när VIF B vann målkalas mot Västerviks dito

Vera Andersson svarade för fem mål när Vimmerby IF B slog Västerviks Damfotboll B med 7–5. Foto: Simon Henriksson

Vera femmålsskytt när VIF B vann målkalas mot Västerviks dito

Tolv mål hör inte till vanligheterna i en fotbollsmatch. Matchen mellan Vimmerbys och Västerviks b-lag i damernas division 4 blev ett målkalas som VIF vann med 7–5. 

Annons:

Målen haglade in på Karstorp på måndagskvällen. Vimmerby IF B gjorde flest mål och vann med 7–5 mot Västerviks Damfotboll B. 

– Det var ganska roligt att titta på matchen för de som var där som åskådare, men som ledare i respektive lag var det inte lika roligt. Det var en berg- och dalbana där det gick upp och ner. Det ska inte behöva bli 7–5 i en match. Vi får vara nöjda för att vi gjorde sju mål, men det är inte lika bra att släppa in fem mål. Skönt att ta med sig segern och tre poäng, men vi måste bli stabilare i spelet, säger VIF-ledaren Budo Ericsson. 

Vera Andersson svarade för fem fullträffar. Matilda Älvehag och Kujtese Rexha gjorde varsitt mål. Västerviks målgörare var Isabell Farray två, Meja Sundell, Anja Svensson och Alice Elb. 

– Det är imponerande att Vera gör fem mål med tanke på att hon spelar 67 minuter. Gör hon det hon ska – springa i djupled och göra enkla avslut – är hon jätteduktig, säger Budo Ericsson. 

Sanna Stefansson erhöll beröm för sin insats i VIF B. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: