Annons:

Sök

Annons:

VIF B klassen bättre än BOIF – vann med stora siffror

Vera Andersson gjorde ett av Vimmerbys fem mål. Foto: Simon Henriksson

VIF B klassen bättre än BOIF – vann med stora siffror

Vimmerby IF B var storfavorit mot BOIF – och en storvinst blev det också. Efter 90 minuter hade målkalaset stannat vid 5-0 (2-0).

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

VIF tog tag i taktpinnen direkt och visade att man är ett par nivåer vassare än BOIF, som gör sin första seniorsäsong. Målskyttet öppnades efter tio minuter och sedan rann det på i strid takt för bortalaget.

– Det var klasskillnad och odiskutabelt. Vi hade kunnat göra fler mål, vi hade lite svårt att dra upp tempot själva, men tre poäng och 5-0 säger sitt. Det var en kollektiv insats och vi spelade runt på alla. Försöker ha en bra jämn belastning och skapa utveckling, säger Budo Ericsson i Vimmerby.

"Ska ju vara bättre"

Daniel Wessman var inte alltför besviken:

– Vimmerby ska ju vara bättre än oss så vi är ganska nöjda med matchen. Vi försöker rulla boll och tar steg vecka för vecka. Vi försöker bygga ett seniorlag, att VIF slår oss med 5-0 är inget konstigt. De har ett passningsspel och har en skolning från början, säger han.

Wessman valde att lyfta Emma Göransson i målet och Natalie Andersson. Vimmerby hade fem olika målskyttar: Salama Taher, Tessa Svensson, Vera Andersson, Sanna Stefansson och Julia Johansson.

Tabellen kan du se här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: