Annons:

Sök

Annons:

VIF-forwarden är gravid – missar resten av säsongen

Vimmerby IF:s notoriska målgörare Nathalie Johansson är gravid och missar resten av säsongen. Foto: Ossian Mathiasson

VIF-forwarden är gravid – missar resten av säsongen

Vimmerby IF:s målfarliga forward Nathalie Johansson är gravid och missar resten av säsongen. Sista matchen blev i 4–2-segern mot Falköpings KIK förra helgen. 

Annons:

Vimmerby IF:s målfarliga forward Nathalie Johansson har varit traktens främsta damfotbollsspelare i flera säsonger och varit en flitig målgörare. VIF toppar tabellen i division 2, fyra poäng före Skultorps IF, och Johansson har gjort 14 mål på tio matcher. 

I höst får Vimmerby IF klara sig utan Nathalie Johansson, som tar en längre paus från fotbollen med tanke på att hon ska bli mamma. Födseln är beräknad till december. 

– Det ska bli jättekul. Det blir lite skillnad mot vad jag har prioriterat tidigare då fotbollen alltid har kommit nummer ett, säger Nathalie Johansson. 

"Svårt att se mig själv hålla mig borta"

VIF:s möte med Falköpings KIK i sista matchen innan sommaruppehållet blev hennes sista match på ett tag. VIF vann med 4–2 och Johansson gjorde målet som betydde 2–2. 

– Jag förstod först när matchen var slut senast att det var sista matchen på ett tag. För lagets del har vi satt oss i en väldigt bra position och jag tror att de har en rolig höstsäsong att möta. Jag tänker att jag ska vara med laget och träna så länge det går och får sedan kika på matcherna från bänken, säger Nathalie Johansson. 

Är tanken att du ska komma tillbaka till fotbollen i framtiden?

– Det är svårt att säga, men jag har svårt att se mig själv hålla mig helt borta från all fotboll i framtiden. Vi får se vad som händer.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: