Annons:

Sök

Annons:

VIF-laget vann svängig match:

Vimmerby IF 2 vann sin första match efter en svängig historia. Foto: Linus Palmér Hård

VIF-laget vann svängig match: "Kämpade hårt"

Vimmerby IF 2 vann sin inledande match i P13-klassen. Det blev en svängig historia som VIF tillslut vann med 5-3. Lagets tränare, Ted Åström Åberg, var nöjd med matchen:
– Det var en bra match och det är såklart kul att vi lyckades vinna.

Annons:

VIF slet hårt i den första halvleken och det gav utdelning. Man tog ledningen med 1-0 och utökade den sedan två gånger om. Rödeby AIF reducerade sedan, strax innan halvtidsvilan.

– Första halvlek gick jättebra, till en början. Vi kämpade hårt och gick upp till 3-0. Sen kom de in i det lite mot slutet av halvleken. Vi hade ledning med 3-1 i paus.

Orken tog slut

I den andra halvleken fortsatte Rödeby att trycka på. Åström Åberg fick se sitt lag släppa in ännu en reducerin, och sedan även en kvittering. VIF gav sig inte för det. Man kämpade på och lyckades sätta dit två mål till. Det innebar att det stod 5-3 när domaren blåste av den andra halvleken.

– Det var en bra match och det är såklart kul att vi lyckades vinna. Vi lyckades ju få in ett par mål i slutet där, så det var skönt. Jag tror att de kom in i det i mitten av matchen för att det spelade upp sig ganska mycket. Men kanske också för att vår ork tog slut lite. Vi kämpade mycket och hårt där i början. Det blev en svängig match men det är kul att vi vann den tillslut.

Vad händer härnäst?

– Nu ska vi samla ihop oss lite här. Sen ska vi ha lite fri aktivitet och kolla på kompisarna i det andra VIF-laget. Sen tar vi cyklarna till gymnasiet och äter, innan vi laddar för ny match i eftermiddag.

Linus Palmér Hård

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: