Annons:

Sök

Annons:

VH-spelaren har skadat foten – nu väntar flera veckor med gips

Oskar Lindgren får gå med gips i flera veckor. Foto: Arkivbild

VH-spelaren har skadat foten – nu väntar flera veckor med gips

Backstjärnan Oskar Lindgren är tillbaka i VH efter en kortare sejour i Tingsryd. Nu är ispremiären nära, men då kommer inte Lindgren att finnas med. Anledningen är en skada han ådrog sig på en fysträning med laget.
–  Jag trodde egentligen att det var en vrickning bara. Sen när jag kollade upp det så visade det sig att det var en spricka på utsidan av foten, förklarar Lindgren.

Annons:

Vimmerby Hockey står inför klubbens allra första säsong i Hockeyallsvenskan. Inför detta har man sett till att värva en hel del, samtidigt som flera av hjältarna från avancemaget stannar kvar. Ett av nyförvärven är Oskar Lindgren som spelade med VH under första delen av förra säsongen, men sedan lämnade för spel i Tingsryd. Nu är han tillbaka, men VH får se till att klara försäsongen utan den skicklige backen

– Jag vrickade foten, kan man säga, uner en fysträning. Vi hoppade häck och jag landade snett med foten. Direkt trodde jag egentligen att det var en vrickning bara. Sen när jag kollade upp det så visade det sig att det var en spricka på utsidan av foten. Gipset som sitter på gör nog att det ser värre ut än vad det faktiskt är.

4 veckor med gips

Hur länge Lindgren tvingas vara borta från hockeyn återstår att se. En sak som är säker är att han missar ispremiären i alla fall.

– Vi får se hur länge jag blir borta. Först och främst är det fyra veckor med gips och sen när jag träffar ortopeden får vi se hur lång tid det blir med rehabilitering och så vidare. Det som avgör är om ledband och sånt är skadat, men det såg väl inte ut så tror jag.

När tror du att du kan vara tillbaka?

– Min förhoppning är att jag bara ska behöva stryka augusti månad. Målet får väl bli att kunna dra igång igen i september, så att det inte påverkar säsongsinledningen allt för mycket.

Linus Palmér Hård

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: