Annons:

Sök

Annons:

Bullerby Cup på Bruksvallen för första gången:

Bullerby cup besöker Bruksvallen för första gången. Foto: Linus Palmér Hård

Bullerby Cup på Bruksvallen för första gången: "Kan inte vara annat än nöjda"

För första gången arrangeras det matchspel och camping på Bruksvallen i Storebro, under Bullerby Cup. På fältet används den ena halvan som spelplaner, medan den andra används som campingplats. Under cupens första dag var Storebro IF:s Eva Kindstrand Ströberg, mycket nöjd med resultatet.
– Än så länge kan vi inte vara annat än nöjda, säger Kindstrand Ströberg.

Annons:

Bullerby Cup kom under torsdagen till Storebro och Bruksvallen för första gången. Det började dessutom lovande och verkar bli ett lyckat koncept, menar Eva Kindstrand Ströberg.

– Det har gått fantastiskt bra. Vi har haft förmånen att ha en massa härliga fotbollsspelare och ledare här. Vädret är med oss och funktionärerna har gjort och gör ett fantastiskt jobb. Än så länga kan vi inte vara annat än nöjda, tycker jag. Seniorlagets spelare sköter parkeringen och den biten. Sen har vi lite pensionärsgäng som är campingvärdar. Alla gäster har varit bra på att ta eget ansvar också, så det har gått väldigt bra så här långt.

7 mot 7-planer

Det är planer för spel i formatet 7 mot 7, som finns på Bruksvallen. Det är i Bullerby Cup, endast 9 mot 9-klasserna som får tävla. Inget slutspel kommer därför att spelas i Storebro.

– I och med att det endast är 7 mot 7 som spelas här på Bruksvallen så kommer vi inte ha några slutspelsmatcher. Däremot kommer det spelas matcher här fram till lördag eftermiddag ändå. 

Hur välfylld gampingen?

– Campingen är i stort sett full. Det finns några platser om någon skulle vilja dyka upp till helgen.

Hur mycket tid har ägnats till detta arrangemang?

– Vi började förbereda campingen förra veckan. I och med att vi har el på samtliga platser så satte vi igång redan då. Vi satte också upp staket för att skärma av campingen från planerna och skydda den från fotbollarna som kommer och flyger. Vi har också målat upp hundrafemtio parkeringsplatser på grusplanen. Planering och sådant sattes det givetvis igång med för ett längre tag sedan. 

Linus Palmér Hård

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: