Annons:

Sök

Annons:

VIF får möta VIF i kvartsfinalen:

VIF 1 får möta kamraterna i VIF 2 i slutspelet.. Foto: Linus Palmér Hård

VIF får möta VIF i kvartsfinalen: "Speciellt"

Vimmerby IF:s båda lag i P13-klassen har lyckats avancera till A-slutspelet i Bullerby Cup. Nu väntar kvartsfinal i eftermiddag för både Vimmerby IF 1 och Vimmerby IF 2. Vilka man ställs emot? Jo, varandra förstås.
– Det kommer att kännas speciellt. Vi får se vad det blir för känslor kring den matchen, säger tränaren Christian Ekström.

 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Vimmerby IF 2 blev under fredagsförmiddagen klara för A-slutspel. Detta efter att ha vunnit övertygande i tre raka gruppspelsmatcher, där man bland annat vann med 11-0 i den tredje matchen. Kompisarna i VIF 1 ville inte vara sämre. Efter att de också gått obesegrade ur gruppen, är de också kvartsfinalklara. 

– Vi har vunnit två och spelat en match oavgjort. Nu är vi vidare till A-slutspel, så det är kul. Det känns bra, säger Ekström som tränar VIF 1.

Jämna matcher

Vimmerby IF 1har spelat tre jämna matcher. Man har plockat två uddamålssegrar och ett kryss.

– Det har varit roliga matcher, som varit jämna. Det är sådana matcher som är roligast, även om man som ledare blir lite extra nervös. 

Hur kommer det sig att båda lagen gått så bra?

– Grabbarna har mycket boll i sig, vilket de visar stundtals. När vi väl kommer igång med spelet äger vi matcherna. Nu möter vi våra kamrater redan i kvartsfinalen, vilket kommer bli en tuff match för oss. Det kommer att kännas speciellt. Vi får se vad det blir för känslor kring den matchen.

Hur högt vågar ni sikta nu?

– Målet var väl ändå A-slutspel som var målet. Det har båda lagen klarat av nu, vilket är skoj såklart.

Linus Palmér Hård

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: