Annons:

Sök

Annons:

HAN BYTER VIMMERBY MOT HULTSFRED

Arvid Eckerstig är klar för en återkomst i Hultsfreds FK. Foto: Ossian Mathiasson

HAN BYTER VIMMERBY MOT HULTSFRED

Hultsfreds FK förstärker laget ytterligare inför höstpremiären. Arvid Eckerstig återvänder från Vimmerby IF.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Hultsfred blir att räkna med i höst. Tidigare idag berättade vi att Filip Ingemarsson var klar för en oväntad återkomst i klubben och nu har Hultsfred även kunnat plocka hem Arvid Eckerstig från Vimmerby IF. Eckerstig gick i den motsatta riktningen i vintras, men har haft svårt att få speltid i division tre-laget.

– Jag hoppas han är klar till fredag och det kan betyda jättemycket för oss. Det vi har sett med det laget vi har med så många unga spelare är att det är lite svajigt ibland. Vi har brustit lite i försvaret och släppt in för många mål, säger Janne Olsson i Hultsfreds sportgrupp. 

"Anders har varit suverän"

Hultsfred tappade mängder av spelare i vintras, men har gjort det överraskande bra i division fem. När höstsäsongen inleds hemma mot Stjärnan på fredag ligger man på fast mark, men bara ett par poäng ned till kvalplats.

– Efter förutsättningarna så spelar vi jättebra vissa matcher och vissa matcher är det precis tvärtom. Vi har gett bort en del matcher, bland annat borta mot Stjärnan där vi spelar jättebra i första, men sedan vänder det. Vi kan inte vara nöjda, men vi vet om förutsättningarna med det här unga gänget. Det är många som inte spelat A-lagsfotboll innan. Anders (Larsson) har varit suverän med det här unga gänget och förhoppningsvis kan vi behålla spelarna ett par år.

Även Isak Lindqvist har tränat med laget, men det finns inget beslut fattat om en eventuell comeback där.

– Han är osäker, men det är ju vår spelare sedan tidigare. Vi håller öron och ögon öppna.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: