Annons:

Sök

Annons:

Stabil VIF B-seger mot Rosenfors – ”Överlevde det också”

Andrea Lundgren var en av Vimmerbys bästa spelare mot Rosenfors. Foto: Arkivbild

Stabil VIF B-seger mot Rosenfors – ”Överlevde det också”

Träningslägret i Spanien gav ingen resultatmässig effekt för Rosenfors. Åtminstone inte ikväll. Vimmerby IF B vann med stabila 3-1 på bortaplan.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Vimmerby var det bättre laget sett över 90 minuter. 1-0 kom i slutet av första och 2-0 i början av andra – båda signerade av Tessa Svensson. Rosenfors fick sedan in en reducering genom Seham Takori, men var inte nära att stjäla poäng från topplaget och Mona Fenikh kunde sätta spiken i kistan med 3-1.

– Första tio var allting rörigt och vi kom inte alls in i det vi skulle göra. Det var inte alls bra av oss, men efter det blev det bättre. Vimmerby har mycket boll, men det visste vi också. När vi reducerade till 1-2 kände jag att vi hade dem. Oavgjort hade jag köpt alla dagar i veckan, jag tycker tjejerna var värda mer, säger Pierre Ringström i RIK.

Budo Ericsson hade velat se fler mål från sitt lag.

– Det var åtta miljoner mygg på oss, men vi överlevde det också. Vi gasade på från start och ville få ett tidigt mål, men det dröjde till 42:a innan vi gjorde 1-0. Vi borde ha kunnat utnyttja övertaget mer, men det var stabilt. Jag tror jag räknade till 15-1 i målchanser, säger han.

I Rosenfors plussas arbetsinsatsen. I Vimmerby stack Alicia och Andrea Lundgren ut från mängden.

Tabellen kan du se här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: