Annons:

Sök

Annons:

Hebe tillbaka på vinnarspåret – besegrade Storebro klart

Melker Johansson nätade dubbelt för Hebe.

Hebe tillbaka på vinnarspåret – besegrade Storebro klart

Efter det första poängtappet för säsongen senast var Hebe ute efter revansch mot Storebro ikväll. Det fick man också. Hebe vann klart och rättvist med 4-1 (2-0).

Annons:

Hemmalaget gjorde en stabil insats och utnyttjade Storebros misstag. Bortatränaren Fredrik Ströberg Kindstrand var inte särskilt nöjd med insatsen:

– Jag är lite besviken, vi kommer inte upp i nivå idag. Hade vi spelat lite bättre kunde vi ha gett dem en match. Jag tycker att vi har lite för mycket respekt för dem och kliver in lite halvhjärtat och är inte så noggranna som vi behöver vara. Vi tappar boll i fel lägen och då är de effektiva, säger han och lägger matchen till handlingarna utan beröm till någon enskild i laget.

Linus Hemmingsson gjorde Storebros tröstmål med kvarten kvar. 

"Hade hyfsad kontroll"

Hebes Felix Andersson var lättad över segern.

– Ja, det känns lite bättre än förra veckan. Det märktes på killarna att vi var lite mer spända inför matchen, men det släppte när matchen drog igång. Vi hade hyfsad kontroll på matchen, även om Storebro hade lite lägen också. Vi gick upp till 2-0 i paus, i andra kändes det lite sådär men vi stänger matchen med 3-0 och 4-0. Det var en skön seger.

Rasmus Sandsborg spelade vänsterback med skärpa och plussas tillsammans med tvåmålsskytten Melker Johansson. Övriga mål gjorde Johan Nilsson och Axel Andersson Landholm.

Tabellen hittar du här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: