Annons:

Sök

Annons:

FLERA SMÄLLAR FÖR GULLRINGEN

Olle Eriksson bröt troligen nyckelbenet i matchen mot Egnahem. Foto: Ossian Mathiasson

FLERA SMÄLLAR FÖR GULLRINGEN

Två spelare till sjukhus i första halvlek. Två mål i baken i andra. Det här är verkligen inte Gullringens säsong.
– Det känns väldigt tufft, suckar tränaren Daniel Wernersson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Om vi tar skadorna först så fick både Olle Eriksson och Linus Hillström föras till sjukhus under den första halvleken. Eriksson har troligen brutit nyckelbenet och Hillström ådragit sig en skada i handen.

– Handen såg inte bra ut, det såg äckligt ut. Det kan vara en bruten tumme eller båtben eller så. Magkänslan just nu är att båda är borta säsongen ut och det är jäkligt tufft nu när vi äntligen fått tillbaka alla spelare. Varje spelare har en viktig roll så det kommer absolut påverka, säger Wernersson.

 "Sätter sig lite i huvudet"

Spelmässigt gjorde gulsvart en i stora delar strålande insats mot topplaget Egnahem, men effektiviteten saknades. Med en halvtimme kvar fick bortalaget straff efter en hands och satte sig i förarsätet med 1-0. Gullringen slet tappert, men i slutskedet kom även 2-0.

– Det var en väldigt bra genomförd match av oss, men det är målen som fattas. Det var väldigt tufft och en jämn match, jag tycker att vi har lite mer momentum och fler chanser, men bollen ska över linjen också.

Vad är det som saknas i avslutslägena?

– Det är nog en blandning, det sätter sig lite i huvudet på spelarna när vi inte gjort så många mål på sistone. De får en straff och sedan har de momentum efter det.

Hela truppen får stort beröm för spelet.

Tabellen finns här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: