Annons:

Sök

Annons:

Hon gjorde fyra när FBSK vann klart –

Louise Andersson gjorde fyra av fem mål för FBSK. Foto: Arkivbild

Hon gjorde fyra när FBSK vann klart – "Hade respekt"

Frödinge/Brantestads SK befäste serieledningen i division 4. Mycket tack vare Louise Andersson, som gjorde fyra mål i 5-2-segern.
– Nu är jag nöjd och lättad, säger tränaren Robin Blomberg. 

Annons:

FBSK fick en flygade start på bortamötet med Rödsle/Oskarshamn. Redan efter en dryg kvart hade Louise Andersson gjort hattrick och därmed hade Frödinge/Brantestad skaffat sig en 3-0-ledning. 

Innan första halvlek var över hade måldrottningen Louise Andersson även stänkt dit en fjärde balja. Hemmalaget reducerade dock precis före paus. 

– Jag tycker vi gör en jättebra första halvlek. Vi spelar bra, fin fotboll och kommer runt bra på kanterna. 1-0 och 2-0 är skott utifrån och det var en stark halvlek. I andra tappar vi lite press på bollhållaren, men det blev väl aldrig oroligt så. Det blev dock lite stressat i andra halvlek, säger FBSK-tränaren Robin Blomberg.

Linnea Kratz gjorde 5-1 och hemmalaget fick tröstnäta ytterligare en gång innan slutsignalen ljöd.

– Totalt sett var det en bra prestation. Serien är väldigt uppdelad och vi, Vimmerby och Hultsfred är lite bättre än övriga lag. Men Rödsle/Oskarshamn är lite bättre än vad tabellen visar och jag hade lite respekt för den här matchen innan. Nu känner jag mig både nöjd och lättad. 

Nu väntar seriefinal mot VIF B.

– Nu är vi framme vid matchen alla runtomkring har tjatat om så länge. Det ska bli kul. Vimmerby var bra i våras och det blir en rolig match.

Alla var bra, men trion Elin Johansson, Elin Kratz och Louise Andersson var väldigt bra. HÄR är tabellen. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: