Sök

Delad poäng mellan Överum och FBSK– “ Jättebra match överlag från båda lagen”

Bilden är en genrebild. Foto: Bildbyrån

Det blev oavgjort mellan Överums IK och Frödinge-Brantestad SK. En match som båda lagen tyckte var jämt.

Under lördagen spelades omgång 17 i division 6 Vimmerby, mellan Överums IK och Frödinge-Brantestad SK. En match som slutade 1-1.

Ett resultat som Martin Rosén, ledare för Överums IK är nöjd över.

– Jag tycker att det var en jättebra match överlag, från båda lagen. Jag tycker att vi har mer kontroll över dem i de första 30 minuterna, vi missar en straff men tycker vi jobbar tillbaka. Vi ändrar om inför andra halvlek, de gör dock mål direkt i andra halvleken. Men tycker att vi jobbar tillbaka och gör en bra insats, säger Martin Rosén, ledare för Överums IK.

I Överum så gjorde Oscar Rattas, Peter Petersson och Max Johansson en väldigt bra match.

I toppen av tabellen så är det inte helt klart än. IF Hebe är redan klara seriesegrare men i kampen om kvalplatsen står det mellan Frödinge-Brantestad och Odensvi. Om Frödinge-Brantestad hade vunnit dagens match så hade kvalplatsen varit klar.

–De var en jämn tillställning, från båda håll. Jag tycker att vi inte kom upp i våran rätta info och då blir det så här, säger Urban Svensson, ledare för Frödinge-Brantestad SK.

Denna match, som var Frödinge-Brantestad sista säsongen, gör att de är tre poäng framför Odensvi. Odensvi som har en match kvar behöver göra nio mål för att komma ikapp och ta kvalplatsen.

– Vi får hoppas på det bästa, säger Urban Svensson.