Annons:

Sök

Annons:

Säkrat kontrakt i helgen – nu förlänger DSK med tränarna:

David Henriksson kommer vara huvudtränare för Djursdala SK även 2025. Foto: Ossian Mathiasson

Säkrat kontrakt i helgen – nu förlänger DSK med tränarna: "Fanns inga tvivel"

Djursdala SK säkrade division 5-kontraktet i helgen. Nu står det klart att de förlänger avtalen med David Henriksson och Björn Stridh. Det meddelar DSK på sin Facebooksida. 

Annons:

Helgens uddamålsseger borta mot HM IS betydde att Djursdala SK fixade nytt division 5-kontrakt. 

Nu kommer DSK med information om att David Henriksson och Björn Stridh kommer leda laget även kommande säsong. 

David Henriksson kommer vara huvudtränare och Björn Stridh assisterande tränare.

”Jag trivs otroligt bra i föreningen och med gruppen, så det fanns inga tvivel om att fortsätta egentligen. Jag tror att vi har något bra på gång och är revanschsugen efter den här säsongen”, säger David Henriksson till klubbens Facebooksida. 

”Resan har egentligen bara börjat. Det är en härlig grupp att tillhöra och utvecklas tillsammans med”, säger Björn Stridh. 

Oklart om "Mulla" blir kvar

Vad som händer med Michael "Mulla" Milton, som har funnits med som en tredje part kring tränarstaben, är oklart. 

"Mulla" har mycket annat och har inte riktigt hunnit med i år. Vi återkommer lite längre fram kring hur det blir nästa år”, säger Simon Henriksson, sportsligt ansvarig i DSK. 

Simon Henriksson, sportsligt ansvarig, är nöjd över att klubben har gjort klart med sin tränarlösning i ett tidigt skede. 

– Det ger en trygghet att kunna bygga vidare på det här till nästa år. Vi har haft otroligt bra träningsnärvaro i år och byggt en grupp som verkligen trivs tillsammans. Det är de viktigaste förutsättningarna för framgång och vi har en stark tro på att det ska fortsätta även nästa år. Att behålla David och Björn är en viktig del i det och snart inleds även arbetet med spelartruppen. Signalerna från de flesta är väldigt positiva inför kommande säsong. Vi har inte riktigt fått med oss de resultat vi hade önskat den här säsongen, men jag tror att alla kommer komma väldigt revanschsugna inför 2025, säger Simon Henriksson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: