Annons:

Sök

Annons:

Gullringen säkrade nytt kontrakt – vann klart mot grinigt motstånd

Rasmus Bexell gjorde ett mål när hans Gullringens GoIF säkrade nytt division 4-kontrakt. Foto: Arkivbild

Gullringen säkrade nytt kontrakt – vann klart mot grinigt motstånd

Gullringens GoIF säkrade på lördagen nytt division 4-kontrakt. I och med att Tenhult förlorade i går och gulsvart själva vann i dag är avståndet ner till kvalplatsen nu tillräckligt.
– Vi har aldrig varit oroliga, säger tränaren Daniel Wernersson.

Annons:

Gullringens GoIF hade inga som helst problem att bortabesegra jumbon i divison 4-tanellen, Ölmstads IS, i dag. I och med att Sävsjö FF på fredagskvällen besegrade Tenhults IF med 1-0 innebar Gullringens seger i dag att laget nu har säkrat nytt kontrakt i division 4. Med en omgång kvar att spela skiljer fem poäng ner till Tenhult på kvalplatsen.

Matchen i sig är dock inte mycket att skriva hem om.

– Det är svårspelat när man möter ett lag som inte bjuder upp till något. De bara stod och tittade på när vi rullade runt. Då är det svårt även för oss att få upp tempot, säger Daniel Wernersson.

– Ingen stack ut i vårt lag, men alla gör en godkänd insats – det är inte lätt när motståndarna inte ens vill ha bollen.

Wärnehall tvåmålsskytt

Gullringens ledningsmål kom efter drygt 20 minuter, och när Rasmus Bexell satte 2-0 tio minuter senare och Ölmstad i samband med detta drog på sig ett rött kort, kändes matchen i hamn för Gullringen. Jesper Wärnehalls 3-0-mål i slutsekunder av den första halvleken innebar den definitiva spiken i kistan.

Den andra halvleken, som slutade mållös, spelade GGoIF av utan problem – detta medan hemmalaget, precis som i den första halvleken, mest ägnade sig åt att dra på sig gula kort. Ytterligare ett rött kort till hemmalaget kom dessutom med tio minuter kvar att spela.

– Det är en massa efterslängar och skit hela tiden. Tråkigt att se och det dödar matchen lite. 3-0 var i underkant, vi borde ha gjort ett par mål till. Den andra halvleken låter vi bara gå, luftar alla killar på bänken och låter några vila. De hade ett skott på mål på hela matchen, så jag tror att Tom (målvakten Polder) mest stod och frös.

Och nu är kontraktet säkrat. Känns det skönt?

– Vi har aldrig varit oroliga, utan det har alltid känts lugnt från vår sida.

Tabellen hittar du här.

 

Fakta

Ölmstads IS-Gullringens GoIF 0-3 (0-3)
0-1 (22) Jesper Wärnehall, 0-2 (33) Rasmus Bexell, 0-3 (45) Jesper Wärnehall.

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: