Annons:

Sök

Annons:

SVIF-hjälten inför kvalet: ”Har inte i sexan att göra”

Robin Hammar, Pontus Holm, Adrian Mathiasson och Khaibar Shokran var några av spelarna som såg till att Södra Vi får chansen att försöka kvala sig kvar i division fem. Foto: Privat

SVIF-hjälten inför kvalet: ”Har inte i sexan att göra”

Södra Vi IF får chansen att kvala sig kvar i division fem. Detta efter 5-0 borta mot Hultsfreds FK och tre mål av Adrian Mathiasson.
– Skönt att sätta tre mål, det var länge sen jag gjorde det, säger en av SVIF:s stora hjältar för dagen.

Annons:

Efter att Robin Hammar gjort 1-0 en knapp halvtimme in i ångestmatchen mot Hultsfred handlade mycket om Adrian Mathiasson. Han gjorde såväl 2-0, 3-0 som 4-0.

– Innan Hammars mål stod det och vägde lite. Det var skönt när ettan kom och sen kunde jag nicka in 2-0 innan paus. Men trots det var det ändå nervöst inför den andra halvleken, säger Adrian Mathiasson.

När kände du att ni skulle fixa segern och kvalplatsen?

– Vid 4-0 (med knappt 20 minuter kvar att spela, reds. anm.) kände jag att det skulle vara svårt för dem att ta igen.

Laddar för kval

Adrian Mathiasson ville framhålla målvakten Pontus Holm.

– ”Poppe” ska framhållas. Vilka räddningar han gjorde!

Tremålsskytten var nöjd över hur hans lag genomförde matchen.

– Det var rätt nervöst innan, man vet aldrig hur såna här matcher kommer att sluta. Oftast är det laget som kämpar hårdast som vinner dem och idag var det vi som gjorde det. Det märktes matchen igenom att vi var bättre och hade mer vilja.

Nu väntar kvalspel för Södra Vi IF. Kommande helg väntar bortamatch mot Frödinge/Brantestad SK och helgen därefter hemmamatch mot Fårbo FF.

– Jag har dålig koll på dem, men kommer att gå in med samma inställning som inför varje match och göra mitt yttersta. Det är svårt att jämföra sig med lag från en lägre serie som har vunnit mycket matcher under säsongen, men jag tycker inte att vi ska ner i sexan, vi har inte där att göra, säger Adrian Mathiasson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: