Annons:

Sök

Annons:

Samarbetspartnern: ”Man blir varm i hjärtat”

Pelle Lindqvist, tvåa från höger på scenen tillsammans med övriga samarbetspartners som möjliggjort Asllani Court. Foto: Jakob Karlsson

Samarbetspartnern: ”Man blir varm i hjärtat”

De lokala företagen Åbro Bryggeri och Ica Kvantum är två av de samarbetspartners som medverkat till Asllani Court. Icas Pelle Lindqvist var nöjd efter invigningen.
– Man blir varm i hjärtat, säger han.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ica Kvantums engagemang initierades i samband med Icas 100-årsjubileum.

– Det startade med att Ica fyllde 100 år och vi blev beviljade en peng utifrån vårt sociala engagemang. Sedan har vi vidareutvecklat det med David (Lindgren, projektledare) och andra i projektet, säger Pelle Lindqvist som var mycket nöjd med slutresultatet:

– Layouten känns jättebra, det är inte vräkigt och det är Kosovare som kommer i fokus och inga stora logotyper från oss som medverkar. Det ska vara hon som står i fokus.

 "Ska inte underskatta symbolvärdet"

Lindqvist hoppas att Asllani Court kan bli en välbesökt mötesplats.

– Det känns som att det kan bli den mötesplats som det syftar till att bli. Ju fler sådana vi har som ungdomar kan hänga så har man mindre tid att ställa till jävelskap. Jag tror att det här stärker integrationen och att tjejer kan komma till på ett annat sätt. Det känns jättebra och det är jättehäftigt att vi kan ha den första courten i världen som är uppkallad efter en damspelare. Man ska inte underskatta symbolvärdet i det här och det skickar bra signaler på många sätt.

Övriga samarbetspartner som lyftes fram i går är följande: Vimmerby kommun, Vimarhem, Vimmerby Energi & Miljö, Ritbyrån, Sparbanksstiftelsen, Vimmerby Sparbank, SISU Smålandsidrotten, Byggklason och Ica Fastigheter. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: