Annons:

Sök

Annons:

Blytung derbyvinst för Djursdala – hakar på i toppen

Joakim Hammar blev stor matchvinnare för Djursdala i kväll. Foto: Ossian Mathiasson

Blytung derbyvinst för Djursdala – hakar på i toppen

Nykomlingen Djursdala stod för säsongens bästa insats i derbyt mot Horn i kväll. Stor matchvinnare blev Joakim Hammar som gjorde både 2–1 och 3–1 i den andra halvleken.
– Det var riktigt skönt, säger ledaren Patrik Nilsson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Djursdala gjorde en mycket fin första halvlek och borde haft en större ledning än 1–0 i den första halvleken. Ser man till målets skönhet kunde man dock inte begära så mycket mer. Efter en halvtimme fick Jonatan Green drömträff och sköt 1–0 från långt håll.

– Bollen seglar in i bortre och det var ett kanonmål. Vi hade många chanser i första och kunde fått in någon boll till. Samtidigt var Horn farliga på fasta.

"Tog över fullständigt" 

Vad DSK gjorde i paus är oklart för i början av andra var man inte alls med. Horn tog över spelet och kvitterade till 1–1 genom Sonny Eriksson. Matchen vände sedan tillbaka till DSK:s fördel när samme Eriksson blev skadad.

– Det är sjukt att de lever så mycket på en 42-åring, men jag vill påstå att han är så viktig för deras lag. Vi tog över fullständigt efter hans skada och de blev mycket mer sårbara.

 "Vår bästa match"

Joakim Hammar klev in i handlingen och satte både 2–1 och 3–1, det första efter ett fint anfall och det sista efter fint förarbete av Ricky Gustafsson.

– Det var riktigt skönt. Det var en viktig match och nu hakar vi av Horn. Sett över 90 gör vi vår bästa match i år. Jag tycker att vi spelade mer fotboll i dag.

Albin Isaksson och Ricky Gustafsson imponerade i DSK. Beröm går även till Joakim Hammar för hans fina avslut.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: