Annons:

Sök

Annons:

FBSK har gjort klart med sitt första nyförvärv – och klasspelare testade med klubben

Frödinge/Brantestad SK har gjort klart med sitt första nyförvärv inför säsongen 2019. Det handlar om Alexander Johansson från BK Boston.
– Han har varit hos oss tidigare och det är en bra kille, säger Kåre Karlsson.

Annons:

Division sex-laget Frödinge/Brantestad SK har så smått börjat se över styrkorna inför nästa säsong.

Första nyförvärvet är redan klart och det handlar om Alexander Johansson från BK Boston. Han kommer dock i första hand att satsa på att spela innebandy i Vimmerby IBK så någon större fotbollssatsning kommer det inte att bli tal om.

– Vi får ta det för vad det är. Han har varit tydlig med att han först och främst är innebandyspelare. Men Alexander har varit hos oss tidigare och det är en bra kille. Han har lite ledaregenskaper och vågar gå in och ta för sig. Vi ser honom som ett tillskott, säger Kåre Karlsson. 

”Tror inte att det är aktuellt”

FBSK har förstås ytterligare krokar ute efter nyförvärv, men i skrivande stund har ingen mer än Alexander Johansson nappat.

En spelare som var med på Frödinge/Brantestads testmatch var Niklas Gunnarsson från Vimmerby IF. Att han ska spela i FBSK 2019 ser dock Kåre Karlsson inte som troligt.

– Niklas vore förstås ett väldigt bra nyförvärv för oss och skulle han komma hit skulle det kunna göra att man får in fler spelare. Jag tror dock inte att det är aktuellt nu. Vi vill givetvis ha tillbaka honom till klubben, men det är kanske något vi inte räknar med nu utan i framtiden.

Letar tränare

På tränarsidan hade FBSK en minst sagt bred lösning den gångna säsongen. En av dem som ingick i den staben var Kåre Karlsson. Här hoppas man på en förändring till nästa säsong.

– Tränarbiten är inte löst. Det känns som att en röst utifrån skulle vara nyttig och kunna ge en liten nytändning. Det finns lite krokar ute, säger Kåre Karlsson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: