Annons:

Sök

Annons:

Positivt besked för VIF – talangen stannar i klubben

VIF Dam har gjort klart med ytterligare en spelare till nästa säsong. Foto: Linus Johansson

Positivt besked för VIF – talangen stannar i klubben

Vimmerby IF Dam har gjort klart med ytterligare en spelare till nästa säsong. Det är unga Greta Koponen som bestämt sig för ytterligare ett år med klubben.
– Jag tror att jag har stora möjligheter att fortsätta att utvecklas på ett mycket bra sätt här i VIF, säger hon till klubbens hemsida.

Annons:

 

I somras flyttade Greta Koponen till Kalmar för att börja på fotbollsgymnasiet där, men Koponen vände ganska snart hem till moderklubben igen. Nu är hon klar för ytterligare en säsong: 

– Jag vill satsa med VIF. Jag trivs så himla bra med allt, ledarna, kompisarna och så vidare och har svårt att se att jag ska kunna få en bättre miljö någon annanstans. Jag är jätteladdad och ser fram emot en härligt grisig försäsong, säger hon. 

Håkan Ericsson är nöjd med beskedet: 

– Jag tycker att Greta gjort ett bra val, detta ger henne riktigt goda förutsättningar att kunna satsa 100 procent både på fotbollen och skolan samt kunna fokusera fullt på detta. Jag är övertygad om att VIF kommer ha stor nytta av Greta som är en allroundspelare som kanske kommer hitta en mer fastare plats under kommande säsong. Greta kommer göra jättemycket nytta för VIF, det är jag säker på.

 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: