Annons:

Sök

Annons:

Gullringen värvar offensiv pjäs – han återvänder efter utlåning

Haris Dreco, tidigare i Vimmerby IF, är klar för Gullringen. Foto: Linus Johansson

Gullringen värvar offensiv pjäs – han återvänder efter utlåning

Gullringens GoIF plockar in två spelare inför höstomstarten. Tidigare VIF-spelaren Haris Dreco, som nyligen flyttat tillbaka till trakten, ansluter.
Utlåningen av Isack Thuresson till Djursdala SK hävs också.

Annons:

Den spelskicklige Haris Dreco, som tidigare spelat i både Hultsfred och Vimmerby, skrev på för gulsvart i går kväll. Han har nyligen avslutat sina studier i Kalmar, där han spelat för både Kalmar AIK och Ängö BK, och blir spelklar för Gullringen på måndag.

– Det är en spännande spelare som definitivt kommer vara med och kriga om en startplats. Han kan nog gå in i elvan så fort han kommer in i det, säger Gullringens Patrik Wärnehall.

Gullringen spelar U-lagsmatch på måndag och får då se Dreco i klubbens tröja för första gången inför Myresjö/Vetlanda på bortaplan nästa helg.

– Det är en offensiv spelare som kan spela på alla offensiva positioner, både kant och framåt. När vi tappar Linus Lindblom och Rasmus Stahlin är det perfekt för oss.

"Isse" återvänder

Tidigare i våras blev Isack Thuresson utlånad till division 5-laget Djursdala SK, som han tidigare representerat. Men efter bara ett fåtal matcher för DSK återvänder nu mittfältaren till Gullringen.

– Av "Isse" vet vi vad vi får, han har varit i föreningen förut och när han är tränad så spelar han. Han har förhoppningar om att få till lite bättre arbetstider inom ett par veckor, vilket skulle underlätta för honom, säger Wärnehall. 

Thuresson blir också spelklar på måndag.  

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: