Annons:

Sök

Annons:

Ont om folk skapade situationen:

Foto: Pixabay

Ont om folk skapade situationen: "Fullständigt hopplöst"

Horn/Hycklinge IF använde två varningsavstängda spelare i matchen mot Ankarsrums IS. Klubben har själva ringt till förbundet och förklarat läget. – Det var dumt naturligtvis, men vi ville bara spela av det, säger HHIF:s Lars-Erik Stahlin.

Annons:

Det är en riktigt tung säsong för Horn/Hycklinge IF och nu riskerar klubben att också få en föreningsbestraffning av Smålands Fotbollförbund. Matchen, som slutade 1-1 på planen, lär dömas 3-0 till Ankarsrum vid skrivbordet. 

Anledningen är att Horn/Hycklinge använde två varningsavstängda spelare i helgens möte.

– Vi stod en halvtimme innan match och hade bara tio spelare. Vi ville inte skicka hem dem och domaren, så vi körde på. Det var dumt naturligtvis, men vi har redan ringt förbundet och pratat med dem. Vi kände att vi spelar av matchen och sedan tar vi det med förbundet efteråt, säger Lars-Erik Stahlin.

Horn/Hycklinge är efter flera fina säsonger på väg mot en andra blytung säsong i rad. Träningsnärvaron är kraftigt låg och få spelare finns tillgängliga för spel. Nu riskerar klubben, efter att ha agerat som man gjorde, att också drabbas av föreningsbestraffning från förbundet.

– Det är skittråkigt naturligtvis, det är inte kul. Men vi har inget folk, så det är fullständigt hopplöst. 

Är det risk för seniorverksamheten till nästa säsong?

– Det har vi inte pratat om än, förhoppningen är att få igång det igen med lite folk. Det är inget roligt läge, men det är bara att hoppas att vi kan vända det här men det krävs nog mycket jobb.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: