Annons:

Sök

Annons:

Trotjänaren fortsätter i VIF – trio gör detsamma

Rickard Thuresson håller sitt Vimmerby IF och fortsätter i klubben. Foto: Jakob Karlsson

Trotjänaren fortsätter i VIF – trio gör detsamma

Markus Ahl och Ludwig Strömbom kör vidare i Vimmerby IF. Det gör även viktige Rickard Thuresson samt en trio unga spelare.
– Vi har hela tiden hoppats på att han ska fortsätta så det känns jättebra, säger David Lindgren.

Annons:

I över ett decennium har Rickard Thuresson tillhört och varit en av Vimmerby IF:s bästa spelare. Han kom upp i a-laget 2003 och har varit klubben trogen under hela karriären. Efter VIF:s degradering till division 4 har Thuresson funderat över sin framtid tillsammans med familjen och kommit fram till beslutet att fortsätta i VIF. 

– Det kändes självklart från båda håll att han skulle fortsätta efter snacket tillsammans med familjen. Han skrev på i dag och blir som vanligt en viktig kugge för vårt lag, säger David Lindgren. 

"De bästa spelarna finns i VIF"

Markus Ahl och Ludwig Strömbom har också skrivit på nya kontrakt med VIF, likaså Jacob Johansson, Ardijan Mahmutaj och Joakim Storm. 

– Det känns bra att vi har ledare på plats och spelartruppen börjar sitta allt mer. Nu kan vi sikta allt mer på målet som är att komma tillbaka till division 3 direkt. De yngre spelarna (Ludwig, Jacob, Joakim och Ardijan) har skrivit på för två år medan Thuresson och Ahl tar en säsong i taget, säger Lindgren. 

Hur ser det ut på värvningsfronten?

– Vi har så här långt lagt fokus på våra egna spelare och vi anser att många av de bästa spelarna i trakten finns i VIF. Det är skönt att många stannar. 

Hur blir det med Jonathan Fält-Öhr?

– Vi hoppas att han fortsätter, det är en spelare som har mycket att tillföra.   

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: