Annons:

Sök

Annons:

SVIF landar sitt drömnyförvärv:

Peter Magnusson är strålande glad över att Jacob Almqvist representerar SVIF 2020. Foto: Södra Vi IF

SVIF landar sitt drömnyförvärv: "En erfaren spelare"

Södra Vi IF har jagat Jacob Almqvist, tidigare Paulsson, i flera säsonger. Nu återvänder han till division 5-klubben. – Det är en erfaren spelare, säger SVIF:s tränare Peter Magnusson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jacob Almqvist lämnade Södra Vi efter degraderingen 2016. Därefter har han representerat IFK Österbymo i både division 4 och 5. Nu ska han på nytt dra på sig SVIF-dressen.

– Jag har inte spelat så mycket de sista två säsongerna och nästan inte alls förra året. Jag hoppas på en liten nystart i Södra Vi. Det blir förhoppningsvis lättare att vara med på träningar och det är dessutom ett inspirerande lag där man peppar varandra till att bli bättre. Det är också en bra förening i övrigt, där man förstår vikten av att sätta gemenskapen framför jakten på resultat, säger Jacob Almqvist till klubbens Facebooksida.

Hans förhoppning är att kunna få in fotbollen i vardagspusslet och delta så mycket som möjligt. 

– Det är en tuff serie med flera bra lag och derbyn. Men Södra Vi är träningsvilliga och kämpar för varandra och det kan räcka långt i division 5.

SVIF:s tränare, Peter Magnusson, gläds åt nyförvärvet.

– Jacob kommer komplettera vår trupp på ett bra sätt. Det är en erfaren spelare som har spelat på hög nivå och kan förhoppningsvis bidra med rutin och snack på planen, säger Peter Magnusson.

Almqvist blir Södra Vi:s femte värvning inför den kommande säsongen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: