Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Starka värvningar av division 5-klubben: ”Fantastiska resursspelare”

Jimmi Wickström lämnar BK Boston för spel i Storebro IF. Foto: Ossian Mathiasson

Starka värvningar av division 5-klubben: ”Fantastiska resursspelare”

Storebro IF har gjort en stark frimånad. Nu kan Dagens Vimmerby berätta att Johan Carlsson d.ä och Jimmi Wickström har kritat på division 5-klubben. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Storebro IF har varit aktiva på värvningsfronten den senaste tiden. Gårdagens värvning av Anton Palmér från Gullringens GoIF sticker givetvis ut – och nu kan DV avslöja att både Johan Carlsson och Jimmi Wickström, med ett förflutet i Storebro, återvänder. 

Det är starka pjäser som vi får in. De har dock deklarerat att allt hänger på tid och att det inte blir någon prioritering på fotboll. Det är två fantastiska resursspelare i det här läget om de inte kan träna för fullt. De är registrerade hos oss, säger Storebrotränaren Torbjörn Pettersson.   

Flera starka värvningar

Storebro höll sig kvar i division 5 med liten marginal och ser ut att gå ett fint 2020 till mötes. 

De har värvat Theo Eklund och Isac Green från Vimmerby IF, Lucas Fridell och Jimi Thörn från Djursdala SK, Anton Palmér från Gullringens GoIF, Jimmi Wickström från BK Boston och comebackande Johan Carlsson.

– Frimånaden har varit jättebra, vi har breddat truppen och får hoppas att vi kan få mer kontinuitet under det kommande året. Alla de äldre spelarna blir oerhört viktiga när man kommer in senare på säsongen med skador och liknande, säger Pettersson. 

Har ni fler nyförvärv på väg in?

– Nej, vi jobbar inte på det. Vi är nöjda med det vi har. Ringer det någon så säger vi inte nej men vi har hela tiden velat spika ihop truppen så mycket som möjligt före frimånadens slut.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: