Annons:

Sök

Annons:

Södra Vi vidare i Håkan Sandbergs Minnescup - Gullringen utslaget

Södra VI IF är kalrt för slutspel i Håkan Sandbergs Minnescup i Linköping. Dagens gruppspel gav två segrar och en förlust. Foto: Privat

Södra Vi vidare i Håkan Sandbergs Minnescup - Gullringen utslaget

Södra Vi IF är vidare till nästa helgs slutspel i Håkan Sandbergs Minnescup i Linköping. I dagens gruppspel vann man två matcher, och är vidare som en av de bästa grupptvåorna.

Annons:

SVIF har försökt många gånger tidigare, men aldrig lyckats. Men tack vare segrar mot Dulqad och AC Studenterna gick man i dag för första gången vidare till slutspelet i Håkan Sandbergs Minnescup, futsalturneringen som avgörs i Linköping med ett 40-tal deltagande lag.

Inledde med förlust

Södra Vi förlorade sin första gruppmatch mot ett ungt och spelskickligt AFK Linköping med 4-1. Men därpå följde segrar med 3-0 mot Dulqad och 2-1 mot AC Studenterna, vilket innebar att SVIF var klart för kommande fredags slutspel. Då spelas slutspelsgrupper samt åttondels-, kvarts-, semifinal och final.

Hårfint för Gullringen 

Sämre gick det för Gullringens GoIF. För trots att de inte förlorade en enda match kom de ”bara” tvåa i gruppen på fem poäng, och missade slutspel.

Gullringen spelade 2-2 mot kommande gruppsegraren Grebo, 3-3 mot arrangörsföreningen Gottfridsberg och avslutande med en 7-1-seger mot Syrianska IF.

För Gullringens del avgjordes allt i den sista gruppspelsmatchen då Grebo besegrade Gottfridsberg med 3-2. Oavgjort där så hade Gullringen vunnit gruppen istället.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: