Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Mångårig VIF-ledare får tränaruppdrag i allsvensk klubb

Mikael Krantz är ny målvaktstränare i damallsvenska Växjö DFF. Foto: Arkiv

Mångårig VIF-ledare får tränaruppdrag i allsvensk klubb

Den mångårige ledaren Mikael Krantz har rekryterats till uppdraget som målvaktstränare i den damallsvenska klubben Växjö DFF. Det skriver klubben på sin hemsida. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Mikael Krantz, målvaktstränare i Vimmerby IF och för flera andra klubbar i väldigt många år, har drillat många målvakter under sin karriär. Nu är han klar för ett nytt, spännande uppdrag i damallsvenska Växjö DFF. 

”Mikael är en erfaren och driven målvaktstränare som kommer från Vimmerby. I hans cv finns ett antal Smålands fotbollförbunds distriktslag, både pojkar och flickor. Han har både varit ledarutbildare och spelarutbildare inom SmFF samt tränat ett flertal målvakter i den nordöstra delen av Småland”, skriver Växjö DFF på sin hemsida. 

"Blir kontraster"

Mikael Krantz ser fram emot den kommande utmaningen med ett allsvenskt uppdrag. 

– Det är ett par nivåer högre än vad jag är van vid så det blir kontraster när jag ska träna VIF:s P10-lag nästa vecka. Växjö ringde till mig och frågade om jag ville ta jobbet och det ska bli kul. Jag brukar säga att det är 20 år för sent, säger Mikael Krantz. 

Hur blir det med dina övriga uppdrag?

– Jag har sagt ifrån till tre klubbar. Tanken är att jag ska fortsätta träna målvakter i Vimmerby IF:s herrlag, Tranås/Torpa och hjälpa till lite i Högsby. Det kan även bli några pass i Tjust och Kisa om det är lite lugnare, säger Krantz.   

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: