Annons:

Sök

Annons:

Tung förlust i premiären –

Gullringens damer förlorade kvällens premiär med klara siffror. Foto: Arkivbild

Tung förlust i premiären – "Ska bli ännu starkare"

Det var en tuff måndagskväll för Gullringens damer. Seriepremiären borta mot Rosenfors slutade 6-0 till hemmalaget. Gullringen drabbades dessutom av en skada på målvakten Annie McWilliams som tvingades utgå.
– Vi har haft en tuff vår och vi i spelarrådet har verkligen kämpat för att få ihop det och för att matchen ska bli av, säger Julia Fridell Florin.

Annons:

– Vi kom hit, vi kämpar och sliter och ger inte upp. När Annie (McWilliams) blev skadad i första halvlek fick jag ta på mig handskarna och stå i mål. Vi åkte på ett par skador till och tvingades spela med nio spelare sista kvarten och då fallerar det. Jag tycker vi gör en riktigt bra match överlag, alla förtjänar en guldstjärna. Vi är ett lag som aldrig ger upp och alla sliter tills domaren blåser av, säger Fridell Florin.

En tung premiär alltså. Nu väntar ett uppehåll innan spelet drar igång igen.

– Vi kommer träna på onsdag och prata igenom vad vi kan förbättra. Sedan tar vi uppehåll inann vi kör stenhårt inför hösten. Vi ska ladda energi och krafter, hitta på någon aktivitet för att svetsa samman laget och bli ännu starkare, avsluter Fridell Florin.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: