Tuna föll i målkalas efter svag start

Martin Carlsson blev målskytt för Tuna och gjorde en fin insats. Foto: Arkivbild

Gör man tre mål på bortaplan bör man få med sig poäng. Det fick inte Tuna som föll mot Ölmstad med 5-3 efter en svag start på matchen.
– Vi var inte med från början, säger tränaren Mattias Gustavsson.

Förberedelserna har inte varit optimala för något lag i år. Det märktes särskilt på Tuna i dagens premiär som tidigt hamnade i underläge med 4-0 borta mot Ölmstad.

– Första halvlek var sådär, vi bjöd på några mål i början. Vi gjorde några misstag, men det är sånt som händer.

Martin Carlsson reducerade på straff i den 41:a minuten. I början av andra sköt Ilhan Jejna in nästa reducering – men tyvärr fick Ölmstad relativt omgående in en replik som satte punkt för dramatiken i matchen.