Annons:

Sök

Annons:

En trio 15-åringar imponerade när Storebro IF föll

Joakim Söderholm och hans Storebro IF föll mot topplaget i division fem IF Stjärnan. Trots det svarade laget för en stark insats. Foto: Jakob Karlsson

En trio 15-åringar imponerade när Storebro IF föll

Storebro IF föll borta mot ett starkt IF Stjärnan i fotbollens division fem. Men lagkaptenen Anton Palmér var trots förlusten nöjd med lagets insats.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

– Stjärnan är ett riktigt bra lag. De är individuellt skickliga, har en tydlig spelidé och hotar med mycket folk offensivt. Att förlora med 2-0 borta mot dem ska vi absolut inte skämmas över, säger Anton Palmér.

Stark defensiv

Storebro presterade ett starkt försvarsspel, krigade och visade hjärta. I halvtid var matchen mållös, men sedan fick Stjärnan 1-0 tidigt i den andra halvleken.

– Det var lite olyckligt att det kom så snabbt, men luften gick ändå inte ur oss. Vi fortsatte kriga, men kom väl aldrig till de där riktigt vassa chanserna. När de sedan fick 2-0 i mitten av den andra halvleken blev det svårt. Då var vi dessutom väldigt trötta.

Återväxten säkrad

Bäst i Storebro var målvakten Fredrik Ströberg som höll nere siffrorna.

– Men jag tycker hela laget ska ha en stor eloge för den definsiva insatsen och för den moral vi visar. Kul också att se att återväxten är god i klubben. I dag hade vi tre 15-åringar (Johan Wall, Linus Hemmingsson och Teo Nilsson) som alla kom in och visade bra inställning, jobbade hårt och tog för sig, berömmer kapten Palmér.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: