Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
BILDBEVISET: HÄR AVSLÖJAS LÖGNEN – DIVISION 1-SPELARE MOT BOIF

Här är bildvbeviset som visar att Habib Askar spelade gårdagens division 6-match mellan Krokstorp och Blackstad/Odensvi. Foto: Privat och Ossian Mathiasson

BILDBEVISET: HÄR AVSLÖJAS LÖGNEN – DIVISION 1-SPELARE MOT BOIF

Här kommer bildbeviset som visar att Habib Askar spelade Krokstorps division 6-match mot Blackstad/Odensvi på söndagen. 
– Younes (Askar) ljuger. Hans bror, Habib, var med och spelade, säger en spelare som spelar i en annan förening i samma serie och var på plats på Torvalla. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Habib Askar spelar till vardags i division 1-klubben Oskarshamns AIK. I går befann han sig på Torvalla i Blackstad med brorsans lag Krokstorps IF och spelade 30 minuter mot BOIF innan en BOIF-spelare gjorde upptäckten att division 1-spelaren spelade matchen med mössa på sig. 

Tidigare i dag förnekade Younes Askar, spelande tränare i Krokstorp och storebror till Habib Askar, uppgifterna om att Habib spelade med Krokstorp i går. 

”Det stämmer absolut inte, det har jag sagt till alla tidningar. Jag skulle aldrig riskera min brors karriär, och inte nu när han är i början av den, för en match i division 6 när vi möter nästjumbon. Varken jag eller mitt lag skulle acceptera det. Vi skulle aldrig tillåta någon som inte tillhör vårt lag att spela i vårt lag”, sa Younes Askar till vår tidning. 

"Utnyttjar systemet fel"

På måndagseftermiddagen hörde en spelare som spelar i en annan förening i samma serie av sig och avsläjade lögnen. Han bekräftar att Habib Askar spelade matchen i drygt 30 minuter. Han såg matchen och reagerade direkt på att division 1-spelaren var med.  

– Jag har både bilder och filmer från matchen. Det är Habib Askar som spelar. Jag spelar i en annan förening i samma serie, det var därför jag tittade på matchen. Jag känner igen Habib. Brorsan (Younes) var vid bänken och coachade laget så jag såg både Habib och Younes på matchen, säger spelaren, som bevittnade matchen från sidan, och fortsätter: 

– Jag kände igen honom tidigt och när Robin Lundahl kom på det efter en halvtimmes spel så gick han ut, bytte om och duschade.

Vem var det som spelade med mössa? 

– Det var Habib Askar som spelade med Younes nummer och bar mössa på huvudet. 

Spelade Younes något?

– Nej, han var vid bänken och tränade laget.

Hur ser du på det som har inträffat?

– Jag förstår inte vad de håller på med. Jag hoppas verkligen inte att de har gjort så hela säsongen. Det är viktigt att kontrollera så alla spelare är registrerade i Krokstorp. De utnyttjar systemet fel. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: