Här är Frödinges motståndare i kvalet: ”Våra chanser är goda”

Nathalie Strandes Frödinge/Brantestad möter Gnosjö, Kristianopel och Alvesta i kvalet till division 2. Foto: Ossian Mathiasson

Frödinge/Brantestad missade seriesegern efter sent insläppt mål mot Vimmerby IF B. Nu väntar kvalspel mot Gnosjö, Kristianopel och Alvesta.
– Det kommer bli tufft samtidigt som att våra chanser är goda, säger tränaren Robin Blomberg.

Frödinge/Brantestad behövde vinna sin match mot Vimmerby IF B och få hjälp från bottenlaget Öis/Vista för att avancera till division 2.

Öis/Vista slog topplaget Fredriksdal/Äng efter ett avgörande 2–1-mål i 90:e minuten – och FBSK, som ledde med 2–0 fram till 75:e minuten, tappade till 2–2 där sista målet kom i 89:e minuten.

– Det var en jobbig kväll i går. Sättet som vi tappade matchen på är inte okej men det är viktigt att dra lärdom av det, se framåt och gå vidare, säger Robin Blomberg.