Annons:

Sök

Annons:

DSK bommade chansen - ”En fruktansvärd halvlek”

Albin Isaksson var besviken efter att Djursdala förlorat jumbomötet mot Mönsterås.

DSK bommade chansen - ”En fruktansvärd halvlek”

Jumbomöte hemma mot Mönsterås. Då låg Djursdala SK under med 0-4 i paus. -– Det var en fruktansvärd första halvlek, säger DSK-spelaren Albin Isaksson efter att Djursdala till slut förlorat med 4-2.

Annons:

I och med segern mot B.O.IF i förra omgången gav Djursdala sig själva chansen att haka på i bottenstriden i division fem. Efter 2-4 hemma mot Mönsterås minskade DSK:s chanser rejält.

– Jag kan inte säga att det är kört i det här läget. Men det ser väldigt tufft ut, säger Albin Isaksson.

Usel halvlek

20 minuter in i matchen var ställningen fortfarande 0-0. Men innan domaren blåste av för halvtid hade bortalaget gjort fyra mål.

– En usel halvlek. Vi var inte där för fem öre. De hade också en duktig kille på mitten som vi lät ha bollen alldeles för mycket.

Till den andra halvleken gick Djursdala ned på en trebackslinje. Ett drag som gav omedelbar effekt. Fem minuter in i halvleken reducerade Tobias Rinaldo till 1-4 och ytterligare fem minuter senare gjorde Patrik Larsson 2-4.

Skyller förlusten på domarna

Hemmalaget tryckte sedan på hårt för ytterligare en reducering, men kom inte närmare i målprotokollet. Något som Albin Isaksson lastar domarna för.

– Vi var mycket bättre än Mönsterås i andra, men jag tycker att vi blev fullständigt bortdömda. Med 20 minuter kvar skulle vi haft en straff, den var solklar. Och med fem minuter kvar att spela fick vi ett mål bortdömt, det var inte i närheten av offside.

Tycker du att det var domarnas fel att ni förlorade?

– Vi får skylla oss själva efter vår insats i den första halvleken. Men att vi inte vände i andra var definitivt domarnas fel, säger Albin Isaksson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: