Annons:

Sök

Annons:

Tungt för DSK – missade många chanser

DSK-liraren Albin Isaksson tvingades utgå i dagens förlustmatch mot Horn/Hycklinge. Foto: Linus Johansson

Tungt för DSK – missade många chanser

Djursdala SK borde fått med sig poäng från hemmamatchen mot topplaget Horn/Hycklinge. Men en orgie i missade chanser satte stopp för det. – Vi hade många riktigt bra lägen, säger DSK-liraren Albin Isaksson.

Annons:

Djursdala SK gjorde en riktigt bra match hemma mot H/H – men inte tillräckligt bra för att få med sig poäng. Den stora skillnaden mellan lagen var effektiviteten.

– Jag tycker inte att det är rättvist, men de vinner och man kan inte säga så mycket om det. Det känns surt. Vi fick lite skador och de har några riktigt bra spelare framåt som straffade oss.

Nyckelspelare skadade

DSK radade upp chanser före paus, men fick inte in bollen. I andra tvingades Michael Karlsson, Patrik Larsson och Albin Isaksson utgå med lättare skador. Det utnyttjade Horn/Hycklinge som tog ledningen efter en timme och placerade spiken i kistan i 85:e.

– Vi brände väldigt mycket lägen men tyvärr saknar vi det lilla sista. Jag vet inte vad det beror på, vi sätter inte lägena helt enkelt. Egentligen tycker jag att vi ska slå Horn, vi är i en bra form just nu.  

Joakim Johansson slet som vanligt hårt på mittfältet. Kämpade tappert gjorde även anfallarna Fredrik Nilsson och Tobias Rinaldo. 

Tabellen hittar du här: http://www.dagensvimmerby.se/sport/tabeller/div-5/

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: