Annons:

Sök

Annons:

Södra Vi två mål ifrån division fyra – ”Spänner oss lite”

Robin Hammar var klart bäst i Södra Vi i dagens match mot Aneby. SVIF förlorade med 3-2. Foto: Simon Henriksson

Södra Vi två mål ifrån division fyra – ”Spänner oss lite”

Vid ställningen 2-2 behövde Södra Vi bara ett mål för att fixa en plats till division fyra. Istället var det Aneby som turligt avgjorde matchen – och för andra året i rad misslyckas SVIF i kvalet.
– Vi är jättenöjda med säsongen som helhet, säger tränaren Peter Magnusson.

Annons:

Södra Vi hade enorma problem med Aneby inledningsvis och låg under med 2-0 efter 20 minuter. Efter några taktiska korrigerar kom de blåvita in i matchen och Anton Brorsson och Robin Hammar såg till att matchen var utjämnad i paus.

Samtidigt körde Höreda över Norrahammar och vann med hela 8-4. Det betydde att Södra Vi bara behövde ett mål för att komma tvåa i gruppen och därmed få en plats i fyran nästa år. Laget hade flera chanser, men fick inte in bollen. Istället gjorde Aneby 3-2 och vann matchen.

– Det var en tung förlust, de var offensivt skickliga och vi hade besvär med deras offensiv. Vi ändrade om i laget och fick bra tryck sista kvarten av andra och börjar bra i andra också. En bit in blir det utvisning på en i varje lag efter det är det rätt stökigt och hafsigt spel. Vi har några chanser att avgöra till 3-2 och då hade vi blivit tvåa, men vi får inte in några turmål, säger Magnusson. 

Vad saknas?

– Vi har inte marginalerna med oss och spänner oss lite i de avförande lägena, men vi är jättenöjda med säsongen som helhet. Vi är nära men når inte ända fram.

Robin Hammar var bäst i SVIF i dag, men alla gjorde en okej match. I och med förlusten slutar SVIF sist i gruppen och spelar kvar i femman nästa säsong. Om Magnusson fortsätter som tränare är ännu oklart.

– Det var vi efter kvalet och internt.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: