Annons:

Sök

Annons:

Djursdala landar stark värvning:

Isack Thuresson är klar för en övergång till Djursdala SK. Foto: Ossian Mathiasson

Djursdala landar stark värvning: "Han vet vad han får av DSK"

Djursdala SK har landat en stark värvning inför nästa säsong. Isack Thuresson är klar för en återkomst i division 5-klubben. 

Annons:

Djursdala SK har erbjudits en friplats och spelar vidare i division 5 efter det ovissa kvalspelet. Nu meddelar klubben att de har gjort klart med en vass värvning till kommande säsong.

Isack Thuresson kom till DSK i början av 2010-talet och var, inte minst, en viktig del av det lag som vann division 5 för sju år sedan. Efter flera starka säsonger i rödblått knöt Gullringens GoIF, då i Elitfyran, till sig Thuresson. Han har tillhört Gullringen i flera år, men också varit utlånad till Djursdala i omgångar. 

"Hög högstanivå"

Han har inte spelat någon fotboll i Gullringen under den gångna säsongen på grund av arbetssituationen och sitter dessutom på ett utgående kontrakt. Nästa säsong blir det spel på Dalavallen igen.

"Något vi förstås är väldigt glada för. Isack är en spelare som varit i klubben länge. Han vet vad han får av DSK och vi vet vad vi får av honom. Han är en naturlig ledare som i sina bästa stunder har en mycket hög högstanivå. Det är en perfekt start att kunna plocka in honom och vi hoppas att det får andra spelare att se att vi vill göra bättre ifrån oss kommande säsong", säger Simon Henriksson i DSK:s sportgrupp i ett uttalande på klubbens Facebooksida. 

Thuresson har själv meddelat Gullringen sitt beslut och DSK har också haft samtal med Gullringen under dagen. 

"Gullringen vet att Isack kommer spela för oss nästa säsong, även om övergången inte är helt färdig än. Vi har haft ett bra samarbete med Gullringen kring honom genom åren och det är vi förstås tacksamma för", säger Henriksson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: