Annons:

Sök

Annons:

VFF värvar ny spelare från VIF: ”Ung och mycket lovande”

Västerviks FF har gjort klart med många spelare från befintlig trupp och värvar Josef Fenikh från Vimmerby IF. Foto: Viktor Allvin

VFF värvar ny spelare från VIF: ”Ung och mycket lovande”

Västerviks FF plockar in ytterligare en spelare från Vimmerby IF:s organisation. Josef Fenikh, 17, är klar för division 3-laget. 

Annons:

Västerviks FF skriver på sin Facebooksida att de har skrivit a-lagskontrakt med Mehmet Tekbas, Melvin Svensson och Elias Svärd från de egna leden. Det står även klart att de värvar Josef Fenikh från Vimmerby IF, klubbens tredje värvning från VIF eftersom de har gjort klart med Simon Larsson och Joakim Storm sedan tidigare. 

”Josef, som kan bli vårt sista nyförvärv, är ung och mycket lovande. Det ska bli kul att se han utvecklas i Västerviks FF kommande säsong. Vi är väldigt nöjda över att skriva avtal med dessa talanger. Målet för klubben är att satsa på ungdomar och ge dom möjlighet att utvecklas, med dessa spelare har vi hela sju spelare i truppen som är under 20 år”, skriver VFF på sin Facebooksida. 

Nöjda med truppbygget

Division 3-klubben har även fått klartecken från Alfred Grahn och Calle Sjögren, som är klara för fortsatt spel. 

”Calle, som studerar utomlands, landar i Västervik framåt våren”, skriver VFF på Facebook. 

VFF har 21 spelare med a-lagskontrakt och känner sig nöjda med truppen. 

”Sportgruppen och tränarna är nöjda med truppen och kommer inte göra några mer värvningar innan fönstret stänger, om det nu inte kommer ett körsbär på toppen sista veckan”, skriver VFF. 

Klubben har även skrivit kontrakt med Johan Sallermo på ledarsidan. Han blir ansvarig för U19 och kommer jobba tätt tillsammans med a-lagstränarna för att utveckla ungdomarna i föreningen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: