Annons:

Sök

Annons:

Härligt besked för SVIF – värvar dubbelt från Boston

Alexander Ekberg och Emanuel Allvin har kritat på för Södra Vi. Foto: Pressbild

Härligt besked för SVIF – värvar dubbelt från Boston

Det blir inget spel för BK Boston i år. Nu har två av klubbens spelare kritat på för en ny klubbadress. Det handlar om Emanuel Allvin och Alexander Ekberg. Båda är klara för Södra Vi IF.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Förra året möttes lagen, men BK Boston åkte först ur division fem och valde sedan att ta ett sabbatsår från seriespelet 2021. Två av lagets spelare har nu gjort klart med en ny klubb. Det handlar om Emanuel Allvin och Alexander Ekberg. Det är klubbens sjätte och sjunde nyförvärv inför fotbollsåret. 

– Jag väljer Södra Vi för att det är en klubb med bra ledning som vill utvecklas och komma framåt. Alla jobbar hårt på träningarna och jag har många kompisar i laget, säger Alexander Ekberg till klubbens FB-sida. 

"Två kanonkillar"

Ekberg är en defensiv kraft medan Allvin har sina styrkor i den andra delen av planen. 

– För mig kändes det givet att välja Södra Vi efter att det blev klart att Pierre (Brorsson) skulle ta över huvudtränarjobbet. Pierre känner mig väl och har bra koll på vad jag kan bidra med till denna grupp som fotbollsspelare och person. Spelarkvalitén som Södra Vi besitter är extremt nyttig för utvecklingen och för att slåss om toppositionerna i tabellen, det har också varit en bidragande faktor, säger Emanuel Allvin.

Ossian Mathiasson i Södra Vi IF:s sportgrupp är glad: 
– Vi har haft kontakt med både Alexander och Emanuel under de senaste månaderna. De har velat träna några pass med oss innan de skulle fatta sitt beslut. Båda två har tagit för sig på träningarna och kommer bli viktiga tillskott i vår trupp. Alexander stärker upp defensiven och Emanuel offensiven. Det är två kanonkillar, säger han. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: