Annons:

Sök

Annons:

Fotbollsprofilerna iväg på golftävling –

Fotbollsprofilerna Albin Gustafsson och Olle Eriksson var iväg på golftävling i Skåne.

Fotbollsprofilerna iväg på golftävling – "Extra roligt"

Fotbollsprofilerna Olle Eriksson och Albin Gustafsson åkte i veckan ned till Malmö för att delta i en golftävling på PGA National. Det blev också en lyckad tävling. Av de drygt 40 lag som deltog, kom fotbollsspelarna på en niondeplats.
– Det var kul och extra roligt att det ändå gick så pass bra, säger VIF-spelaren Albin Gustafsson. 

Annons:

Efter att ha vunnit B-klassen tävlingen "Under Par Challenge" på Tobo GK, fick Vimmerby IF:s Albin Gustafsson och Gullringen GOIF:s Olle Eriksson chansen att tävla i en final på PGA National i Malmö.  

– Det gick helt okej ändå, vi kom på plats 9 av ett 40-tal lag. Det kändes bra under i stort sett hela rundan. På hål 16 gjorde vi dock en dubbelbogey, vilket förstörde lite för oss. Hade vi inte gjort det hade vi troligtvis kommit ännu högre upp. 

De båda fotbollsprofilerna och forna lagkamraterna har spelat mycket golf tillsammans. Inför tävlingen i Malmö har man nött lite extra. Det var en lagtävling i formatet tvåmannascramble, där Gustafsson och Eriksson gick runt på 48 slag, vilket är 24 slag under banans par. 

– Vi vann ju en tävling på Tobo, där man tävlade om att få den här möjligheten då - att få tävla i Malmö på PGA National. Vi tävlade i tvåmannascramble. Vi brukar spela en hel del ihop, men inför den här tävlingen har vi tränat lite extra. Det var en kul grej att åka iväg på och extra roligt att det ändå gick så pass bra. 

Linus Palmér Hård

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: