Annons:

Sök

Annons:

VIBK tog storseger i hemmapremiären

Vimmerby IBK körde över Väckelsång fullständigt. Foto: Stefan Härnström

VIBK tog storseger i hemmapremiären

Vimmerby Innebandyklubb stod för en stabil insats när man tog emot Väckelsångs IK i Idrottshallen. Segersiffrorna blev 9-1. Tränaren Ricky Svaxholm tyckte att insatsen var bra överlag i säsongens hemmapremiär

Annons:

Väckelsång fick stanna kvar i serien på nåder och det märktes. Vimmerby var konstant numret större när man nästan krossade gästerna med 9-1. Tränare Ricky Svaxholm tyckte laget gjorde en bra prestation över 60 minuter.

– De första 20 är väl sådär och där kom vi inte riktigt upp i nivå. Ganska trötta med bollen och inget tempo men framförallt i andra så trycker vi på gasen.

Beröm till truppen

Efter pausen gick man upp ytterligare en växel och kom till både fler och vassare avslut, och inte minst alla mål men även defensivt jobbade VIBK på bra. Tränare Svaxholm ger beröm överlag till hela truppen även om motståndet inte var speciellt hårt.

 – De (Väckelsång) är väl inte direkt en värdemätare, de åkte egentligen ut förra säsongen och fick en friplats. Det är en match vi ska vinna och det gör vi komfortabelt. Vi åker till Grönsholm nästa fredag. De ramlade ur division 1, jag vet inte riktigt vad de har för lag men det kommer vi kika på i veckan.

VIBK hade hela elva poänggörare, här är hela listan: 

Jonatan Green 1+2, Philip Isaksson 2+0, Gustav Öhman 2+0, Robin Kristiansson 1+1, William Björngard 1+1, Casper Ekwall 0+2, Elias Trawtschenko 1+0, Samuel Gustavsson 1+0, John Pettersson 0+1, Mattas Zeilon 0+1, Adam Olofsson 0+1. 

Stefan Härnström

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: