Annons:

Sök

Annons:

VIMMERBYSONEN SKRIVER NYTT KONTRAKT MED SSL-KLUBBEN

Vimmerbysonen Johan Astbrant skriver långtidskontrakt med Linköping Innebandy. Foto: Linköping Innebandy/Ted Malm

VIMMERBYSONEN SKRIVER NYTT KONTRAKT MED SSL-KLUBBEN

Vimmerbysonen Johan Astbrant har varit en stor orsak till Linköping Innebandys fina utveckling. Nu belönas han med ett treårskontrakt.
– Vårt enda mål var att få ha Johan kvar och jag ser honom som den överlägset bäste tränaren som finns att tillgå och han är en person som kan ta oss mot nya framgångar, säger klubbens Team manager Johan Fredriksson om det nyskrivna treårskontraktet.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

 

Det nya kontraktet gäller till 2021. Astbrant har en framgångsrik karriär som spelare bakom sig – och har också lyckats väl som tränare i Linköping. 

– Det ska bli kul som fasen att nu få förlänga denna resa tillsammans med spelarna och klubben samtidigt som de finns en mängd frågor och funderingar som just nu snurrar i skallen rörande vad jag vill åstadkomma, säger Astbrant till klubbens hemsida. 

Varit i dubbla SM-finaler

Astbrant tog över som tränare i klubben 2014 och har tagit laget till dubbla SM-finaler (2015 och 2016), semifinal förra säsongen och kvartsfinal 2017.

– Backar man bandet så har vi tre medaljer de senaste fyra säsongerna något bara Storvreta och Falun kan svara upp mot. När jag antog utmaningen som tränare var Linköping ett lag som hade ambitionen att ta sig till slutspel och nu fyra år senare så har vi skapat helt andra förväntningar där det till och med pratas om guldchanser, säger Astbrant och fortsätter: 

– Jag känner mig absolut inte klar utan jag vill att Linköping Innebandy ska vara en klubb som berör och som man pratar om i Innebandy-Sverige. Jag har massor av saker och idéer som jag som tränare vill genomföra tillsammans med alla våra fantastiska ideella krafter i föreningen. De gör ett stort jobb och jag vill kunna ge något tillbaka i min ledarroll.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: