VIBK AVSLUTADE HÖSTEN MED STORFÖRLUST

Jonas Elofsson blev tvåmålsskytt för VIBK i dag, men det räckte inte borta mot Gränna. Foto: Ossian Mathiasson

Vimmerby IBK har gjort en strålande höstsäsong – men lyckades inte kröna den med en seger. Laget fick storstryk borta mot Gränna. Ett effektivt hemmalag vann med 7-2 (1-0, 3-1, 3-1).

En jämn första period slutade 1-0 till Gränna. I upptakten av andra fick VIBK ett gyllene tillfälle att utjämna – men Mattias Zeilon missade straffen. Drygt tio minuter senare var ställningen 4-0 till hemmalaget.

Jonas Elofsson reducerade visserligen till både 1-4 och 2-5 – men det här var Grännas match. Hemmalaget visade upp en enastående effektivitet och vann med 7-2. Trots förlusten är Vimmerby kvar i serieledning över juluppehållet.