Annons:

Sök

Annons:

Tidigare VIBK-tränaren får inte fortsätta som förbundskapten

Mikael Hill får inte fortsatt förtroende som förbundskapten för herrarnas innebandylandslag. Foto: Pixabay

Tidigare VIBK-tränaren får inte fortsätta som förbundskapten

Mikael Hill, före detta tränare i Vimmerby IBK, får inte förlängt kontrakt som förbundskapten för Sveriges herrlandslandslag i innebandy. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Mikael Hill värvades till Vimmerby IBK i början av 1990-talet och blev efter några säsonger som spelare tränare för klubben. Det var dessutom hans första tränaruppdrag. 

Sedan februari 2017 har Mikael Hill varit förbundskapten för herrlandslaget i innebandy. I dag kom nyheten att Svenska Innebandyförbundets styrelse har beslutat att inte förlänga Mikael Hills kontrakt. 

Med anledning av att avtalet inte ska förlängas har parterna enats om att han tar ett steg tillbaka under resterande kontraktsperiod. 

”Svenska Innebandyförbundet vill tacka Mikael Hill för de här åren. Jag tänker främst på guldet i The World Games som var både häftigt och betydelsefullt för svensk innebandy. Hill och resten av staben har lett herrlandslaget med ett stort engagemang, delaktighet och öppenhet de senaste säsongerna”, säger landslagschefen Joakim Lindström i en kommentar till förbundets hemsida. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: