Annons:

Sök

Annons:

Rundqvist tvingas bort från SHL-klubben

Vimmerbysonen Thomas Rundqvists dagar i Färjestads BK är räknade. FBK-ikonen, som startade sin karriär i Vimmerby Hockey, tvingas bort.
– Det är klart att det känns surt, säger Thomas Rundqvist till Värmlands Folkblad.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Med 14 säsonger som spelare och otaliga säsonger i olika ledande roller är Thomas Rundqvist en av de stora ikonerna i Färjestads BK. Men allt har sin tid.

För två år sedan genomförde FBK en omorganisation som bland annat innebar att Thomas Rundqvist flyttades från marknadsavdelningen till att bli junior- och ungdomsansvarig. Hans kontrakt i den rollen går ut i slutet av juli i år - och det kommer inte att förlängas.

– I fredags kom Håkan (Loob) och berättade att ledningen tagit beslutet att inte förnya mitt avtal. Och i går pratade jag med Stefan Larsson som motiverade beslutet med att föreningen vill gå nya vägar och sätta en ny organisation, säger Thomas Rundqvist till Värmlands Folkblad.

"Får försöka landa"

Rundqvist beskriver uppbrottet på följande sätt:

– Det är klart att det känns surt. Det är ganska precis på dagen 40 år sedan jag stövlade in i den här föreningen för första gången. Den har varit mitt liv, ett levnadssätt. Det är klart att det då känns vemodigt.

VF: Vad händer för din del nu?

– Ingen aning. Jag får försöka landa, sen vill jag göra ett snyggt avslut på den här säsongen. Sen när arbetet intensifieras inför nästa säsong får någon annan ta över, det är ingen idé att jag sitter med de frågorna när jag ändå inte ska vara med.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: