Annons:

Sök

Annons:

Jonas Nyman, med en säsong i Vimmerby i bagaget, fortsätter i södra Hockeyettan. Forwarden lämnar KRIF Hockey för spel hos storfavoriten Nybro Vikings. Foto: Ossian Mathiasson

Var stadig poängplockare i VH – nu är han klar för konkurrenten

Jonas Nyman producerade över 30 poäng under sin ettåriga sejour i Vimmerby Hockey. Nu är forwarden klar för Nybro Vikings som siktar på att gå upp i Hockeyallsvenskan. 

Annons:

Jonas Nyman spelade i Vimmerby för två säsonger sedan och svarade för 33 poäng (10+23) på 45 matcher innan han representerade Kallinge/Ronneby IF i fjol. 

Nu är värmlänningen klar för sin tredje klubb på lika många år i södra Hockeyettan. Han har kritat på ett avtal med Nybro Vikings som sträcker sig över årets säsong. 

”Det känns väldigt kul att komma till Nybro! Det är en förening som satsar framåt och ett lag som har gått bra väldigt länge. När möjligheten dök upp för mig att vara med på denna resa så blev jag verkligen taggad. Jag kommer till Nybro med stora förväntningar på både laget och mig själv, jag vill vara med och bidra”, säger Jonas Nyman i en kommentar till Nybros hemsida. 

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: