Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
”Akut läge” hos Hockeyettanlaget – tränaren föreslås få gå

Det eknomiska läget hos Mörrum Hockey beskrivs som "akut". Nu föreslås tränaren få lämna för att man ska spara pengar. Foto: Arkivbild

”Akut läge” hos Hockeyettanlaget – tränaren föreslås få gå

Det ekonomiska läget hos Vimmerby Hockeys och Kalmar HC:s kollega i den södra Hockeyettan, Mörrum Hockey, beskrivs som ”akut”. Nu föreslås tränaren Thomas Engman få gå för att man ska spara pengar.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Med bara ett par timmars varsel kallade Mörrum Hockey till presskonferens på tisdagseftermiddagen. I inbjudan skrev man att pressträffen skulle hållas ”med anledning av ett akut läge i arbetet med att rädda föreningen.”

Under presskonferensen meddelade gruppen som jobbar med klubbens ekonomi, den så kallade ”besparingsgruppen”, att föreningen inte längre klarar av att bära lönen för huvudtränaren Thomas Engman. Försök ska ha gjorts att förhandla ner Engmans lön, men någon överenskommelse har inte gått att nå, rapporterar Blekinge Sport.

Frågan är nu överlämnad till föreningens styrelse för beslut om hur man går vidare.

Besparingsgruppen räknar dock med att klubben har tillräckligt med pengar för att klara av spelarnas löner och att fullfölja säsongen.

Mörrum ligger för närvarande näst sist i den södra vårserien och har tidigare under säsongen vädjat till sina supportrar om ekonomisk hjälp.

 

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: