Annons:

Sök

Annons:

Ännu en veteran lägger av – här är hans nya uppdrag

Joakim Hagelin slutar som spelare, men blir kvar som assisterande tränare. Foto: Bildbyrån

Ännu en veteran lägger av – här är hans nya uppdrag

Victor Öhman lade skridskorna på hyllan och blev sportchef. Nu väljer en annan av Västerviks veteraner en snarlik väg. Joakim Hagelin lägger av och blir assisterande tränare. 

Annons:

Hagelin kommer att vara assisterande tränare till Nichlas Falk i det Västervik som fick en gratisplats i Allsvenskan efter Hästens konkurs. 

– Jag är väldigt glad över att Hagge har valt att hoppa på detta tåget som ledare. Han har varit med i ligan grymt länge och har väl topp 3 flest matcher (563) i ligan. När jag kom med detta förslaget så kändes han väldigt taggad och motiverad på detta och han kommer kunna lära sig väldigt mycket av Falken. Han är en väldigt bra kille men ändå med pondus, säger Öhman. 

Hagelin landade på 626 matcher i Allsvenskan inklusive slutspel. Västervik har han representerat under de tre senaste säsongerna. 

– Hagge kommer inte bara att bli assisterande tränare utan kommer också att vara ansvarig för hockeygymnasiet och det känns som att detta kommer passa honom alldeles utmärkt.  Jag vill också passa på att tacka Hagge för en fantastisk spelarkarriär, men nu startar en ny karriär för honom där jag verkligen tror att han kommer att göra ett grymt jobb, säger Öhman. 

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: