Annons:

Sök

Annons:

VIK-forwarden lånas ut till ny klubb i Hockeyettan

Västerviks IK avbryter Carl-Henrik Edwardssons låneavtal med Huddinge IK och placerar honom istället i Troja/Ljungby. Foto: Bildbyrån

VIK-forwarden lånas ut till ny klubb i Hockeyettan

Västerviks IK bryter Carl-Henrik Edwardssons utlåning till Huddinge IK och placerar lånespelaren i en annan Hockeyettan-klubb.

Annons:

Västerviks IK-forwarden Carl-Henrik Edwardsson har varit utlånad till Huddinge IK i Hockeyettan under hösten. Huddinge har inte kommit upp i förväntad nivå och kommer missa allettan.

Nu väljer VIK:s sportchef Victor Öhman att bryta Edwardssons låneavtal med Huddinge och låna ut honom till Troja/Ljungby i söderserien.

"Vi har haft en bra dialog med Huddinge och mellan alla parter, så kände vi att detta var rätt väg att gå. Vi tackar Huddinge för tiden "CH" fick vara där. Vi har hittat ett ställe som vi tror kommer passa Carl-Henrik jättebra, därför kommer han lånas ut till Troja/Ljungby tills vidare. Troja har varit på om att få låna Carl-Henrik och efter våra dialoger så känns detta som ett bra ställe för CH att utvecklas i", säger Victor Öhman i en kommentar på VIK:s hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: