Annons:

Sök

Annons:

Freedeke är i ropet – här är nästa klubb som kan bli aktuell

Camilla Freedeke är enormt het på marknaden. Nu uppges även IKO vilja ha in henne i styrelsen. Foto: Ossian Mathiasson

Freedeke är i ropet – här är nästa klubb som kan bli aktuell

Camilla Freedeke har gått in och hjälpt Vimmerby Hockey under slutdelen av säsongen. Hon har dessutom varit ordförande i Kalmar HC – men det är ett uppdrag hon snart lämnar. Nu uppges hon på gång till ännu en klubb. 

Annons:

Ingen spelare på rinken är nog lika omgärdad av rykten som Camilla Freedeke är vid styrelseborden. I januari meddelade Freedeke, med massa år bakom sig i Vimmerby Hockeys organisation, att hon skulle lämna sitt uppdrag som ordförande i Kalmar HC. 

Det är ett uppdrag hon har haft i tre år. 

Under slutdelen av säsongen har hon också klivit in i Vimmerby Hockey och varit involverad i att hjälpa moderföreningen att försöka klara elitlicensen. 

Då nåddes vår tidning av uppgifter om att Freedeke var högaktuell för att bli ny ordförande i VH, men det var uppgifter hon då inte alls ville kommentera.

Efter det har hon också kopplats ihop med HV71. Jönköpings-Posten uppgav att hon var högaktuell för tjänsten som klubbdirektör i Jönköpingsklubben. Det är dock uppgifter hon själv dementerat. 

Ännu en klubb

Nu uppges ännu en klubb uppvakta henne. Enligt Barometern-OT är socialchefen i Kalmar på väg till IK Oskarshamn. Enligt deras uppgifter har Freedeke fått frågan från valberedningen i IK Oskarshamn.

– Mitt svar är att, ja, jag har haft kontakt med valberedningen i IK Oskarshamn. Det är så mycket jag kan kommentera det, säger hon till tidningen.

Det ska då handla om en roll som ledamot i den nyblivna Hockeyallsvenska klubben, men något definitivt besked ska hon inte ha lämnat.

HÄR kan du läsa vår längre intervju med Camilla Freedeke från i början av april. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: