Annons:

Sök

Annons:

Levin följer med VH upp:

Eddie Levin följer med Vimmerby Hockey upp i Hockeyallsvenskan. Foto: Arkivbild

Levin följer med VH upp: "Ska bli sjukt häftigt"

Eddie Levin blir den första egna produkten in i lagbygget inför Vimmerby Hockeys äventyr i Hockeyallsvenskan. Ett självklart val för 24-åringen.
– Det ska bli sjukt häftigt, säger han.

Annons:

Eddie Levin noterades för 36 poäng på 47 matcher i Hockeyettan den gångna säsongen. Att han skulle följa med Vimmerby Hockey upp i Hockeyallsvenskan var förstås en lågoddsare.

På onsdagen gick VH ut med att den energiske forwarden är klar för en fortsättning.

– Det kändes rätt självklart, det kände man så fort slutsignalen gick. Det ska bli sjukt häftigt att spela i Hockeyallsvenskan med Vimmerby. Det är nu man har börjat förstå hur stort det är och hur hela klubben och staden påverkas av det. Det är få förunnat att få göra det, säger Eddie Levin.

Vad ser man fram emot mest?

– Det är länsderbyna. Jag tror det blir stora matcher för alla lag. Det kommer bli sjukt.

Träningsmässigt blir det förstås ingen större skillnad för Eddie Levin framöver, men till skillnad från många andra hoppas han att sommaren ska gå fort. 

– Man vill verkligen att det ska dra igång och är sjukt sugen på seriepremiären. Det är det datumet man räknar ned till nu. 

"Stabila spelare som har förlängt"

Levin har gjort sammanlagt 26 matcher med IKO och Tingsryd i Hockeyallsvenskan tidigare, men att få göra det med moderklubben är förstås något helt annat.

– Det kommer bli tufft, men jag ska fortsätta spela mitt spel och göra det jag är bra på. Det handlar om att våga göra det man gör i ettan. Kommer man med bra inställning och är bra tränad, så är det inga konstigheter.

Hur ser du på truppbygget?

– Det ser bra ut, tycker jag. Det är stabila spelare som har förlängt. 

Stora chanser till kvartsfinal

Hittills är Oskar Lindgren det enda presenterade nyförvärvet och klubben står fortsatt utan tränare, men det är inget som bekymrar Eddie Levin något nämnvärt.

– Jag känner mig lugn, det brukar alltid lösa sig. Det är inget jag går runt och tänker på. 

Vad tror du om era chanser?

– Jag tror vi kommer ha stora chanser att ta oss till kvartsfinal. Det tror jag absolut att vi kommer ha lag till att slåss för. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: